Forum IBS (stressmage)


Enormt stor o stenhård mage

Jag har sedan 3 år tillbaka gått från Platt mage till den ser konstant gravid ut o e stenhård..man hittar inte ngt fel på varken tarmar el livmoder,jag har gått upp i vikt från att varit sjukligt smal till "normal" under dessa 3 åren o nu fick jag höra av en vän att det kanske var att jag fått Proteinbrist..kan detta stämma, jag äter nästan aldrig kött,fisk o fågel slutade med detta ungefär samtidigt som magproblemen börjaom det nu är så "enkelt " som proteinbrist kan man få ner magen normalt igen?jag e absolut inte överviktig i övrigt men från att haft ett magomfång på ca 70 cm är det idag närmare 90 cm..e det ngn som känner igen detta ?? jag har ett grymt socker beroende oxå o äter kilovis med godis från tidig morgon till sen kväll men det har jag alltid gjort så ingen nyhet..börja känna mig desperat nu o mår såååå psykiskt dåligt av detta så om någon känner igen sig el vet vad ma ska göra så e jag såååå TACKSAM för alla råd o tips för som sagt detta har påverkat mig på ALLA plan i livet..tycker detta är en enorm pinsam fråga men känns som jag provar ALLT nu..tack på förhand för ev svar :)

jag har samma problem med magen. det känns som jag bär på är en stor vattenfylld ballong. det är tungt, det gör ont. blir andfådd när jag går. läkarna tittar på mig och säger ingenting. skulle bli roligt att veta vad det är. lycka till.


Typiskt ibs.??.....kolla sköldkörtel först....Jag gjorde en utrensing/ Detox o sedan tänkte verkligen på vad jag åt för mat o undvek de jag blev svullen av.. fibrer bla funkar inte att äta för mycket av för mej.. lära känna sin kropp... alla e vi olika ...Svårt men värt det..Lycka till!!!  ps. socker e ett riktigt gift..tyvärr..


Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons