Forum Mage & tarm


Vätska i Buken???

Hej, för en tid sedan närmare bestämt den 10/1 -09 så åkte jag in på akuten för att undersöka om mina smärtor jag hade på magpartiet var blindtarmen, men tydligen visste dom inte det för att jag berättade om smärtan jag hade så kunde dom inte säga vad det va för sjukdom, så jag åkte hem med någon form av smärtstillande som heter "tradolan" morfinliknande tabletter som även gör att man blir förstoppad, så jag skulle gå på dom i 5-6 dagar. Och värken släppte bara för att den medicinen gör så att den lurar hjärnan att man har ont. sen åkte jag in till vårdcentralen igen och dom skickade mig till akuten med remiss. Kom in på akuten igen dom tog blodprov o urinprov och sen fick jag ligga på obset och sen göra magnetröntgen eller va det kallas när man dricker kontrast eller något.. Dom tyckte allt såg bra ut men jag hade vätska i buken sa kirurgläkaren. Nu vill jag veta vad är Vätska i buken och hur man göra så att man får bort vätskan, jag har fortfarande riktigt ont så att jag viker mig.. Det vore snällt om någon kunde hjälpa mig och lösa mysteriumet på min mage, för detta kan jag ju inte leva med varje dag.

Vad sa läkarna att man skulle göra åt saken? Förstår ju att du inte har förstått vad som skulle ske härnäst. Ring till VC samma dr som skicka dig till Akuten och berätta vad som hände på Akuten och ställ dina frågor till denne som får remittera dig till rätt instans. Att ha vätska i buken kan ha olika förklaringar men ska givetvis utredas vidare varför. Kan också säkerligen vara ofarligt. Men hur som helst är det bra om samma doktor håller i det hela så ring Vårdcentralen. Jag har stor erfarenhet av vården, jobbar i den och är i den som patient om du undrar. Lycka till!/Trinan


Jag hade med vätska i buken för några månader sedan,men nu har jag vätska på höger sida av äggstockarna,sen hamnade jag på sjukhus, läs rubriken på bloggen hamnade på sjukhus för de är långt inlägg ,de trodde att de va blindtarmen men vet inte ,men haft feber i en vecka i streck ,ont i höger sida,illamående,ingen aptit,svettningar,frossa har knappt ätit något.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons