Forum Mage & tarm


Varför ständigt detta?

Varför jag som 23 åring, kissar jag jämt. kanske ungefär en gång i timmen dygnet runt. Och detta påverkar mitt arbete och min sömn. Och när jag kissa är det mycket, och det är en kraftig kissnödighetskänsla. Jag dricker inte ovanligt mycket, och vissa dagar har jag inte druckit alls i hopp om att få en break från allt detta spring, men det gör ingen skillnad. vad är det?

Du kanske ska kolla ditt blodsocker. Sökte på diabetes och symptom (se nedan) och det som inte stämmer på dig är ju ökad törst, så det är bara att hoppas att det inte är det. Symptomen vid typ 2-diabetes är emellertid desamma som vid typ 1: ökad törst, stora urinmängder och trötthet. Skulle det vara det så finns det bra kostmodeller, som LCHF (Low Carb High Fat) för en bra blodsockerkontroll utan medicinering. Men detta tar man upp med sin läkare eller dietist. Ofta vill dom pga dagens fettskrämdhet inte rekommendera LCHF, men forskningen visar klart och tydligt att man bara har fördelar med att hålla blodsockret lågt. Hoppas det går bra. Wille


liim jag kissar med varje timma ,men för mig så är de för lite varje gång och jag dricker aldrig något nästan , men de kan vara diabetes, urinvägsinfektion ?

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons