Forum Mage & tarm


Vad kan det vara för fel illamående och magont?

Hej jag är 16 år snart och vänder mig hit för att jag behöver hjälp. Ja har har hela natten mått alldeless underligt jag ha vari smårtyr kännt mig spy färdig utan att spy 
jag stressar mycket i skolan nu då det är nationela prov.  i söndas var jag och badade i ett badpalats men jag blev hemskickad pga att filtrerna i poolen som gör rent hade gått sönder så allt smuts samlades ju i vattnet kan jag blivit sjuk av detta ?  men det känns ju som att det är smutigare i sjö och hav.
Jag mår illa och känner mig spyfärdig fast jag inte spytt detta kommer till och från hela tien och läkarna säger att jag är fullt frisk. Om det skulle vara magsjuka skulle det inte brytit ut efter en hel natt ?
snälla någon hjälp mig mår jätte konstigt.  

Hej! Jag vill så gärna hjälpa dig, jag är själv ung (18 snart 19) och har varit sjuk sen jag var 13år. (Magen)

Det jag reagerade på var 2 saker framförallt. Dels att du skrev att du stressa mycket, vilket för mina tankar till magkatarr (googla gärna om du inte vet vad det är och se om du känner igen symptomen) och även de smutsiga vattnet.

Hur länge har du mått såhär? Och hur länge sen var det smutsvatten-händelsen inträffade? Du har alltså sökt till doktorn? Vad sa hen?

När under dygnet brukar du må som sämst eller spelar det ingen roll? Hur är det med maten, känner du dig hungrig? Har du ont någonstans förutom illamåendet? Allt ifrån rygg till magen till i höjd med bröstkorgen.

Jag vet att det här inte är en så kul fråga men den är oerhört viktig. Går du på toa som vanligt? Är det löst eller hårt? Jag förstår att det känns pinsamt att svara på men det kan verkligen hjälpa dig att få svar på vad som är fel.

Känns din mage uppblåst eller tom eller märker du ingenting av den? Beskriv gärna exakt som du mår, även om du tror att det är en betydelselös detalj så skriv den ändå för de är ofta de små sakerna som avslöjar mest!

Ursäkta för alla dessa frågor, men dom är viktiga och försök svara så gott du kan! :)


En sak till... Det finns ingen chans att du är gravid?

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons