Forum Mage & tarm


Vad är felet på mig?

Hej!

Lång historia kort, jag har haft problem med min mage i mer än ett år. Jag har varit hos ett flertal doktorer som inte har gett mig någon jäkla diagnos. Ska förklara mina problem lite mer.
För mer än ett år sedan tillbaka upptäckte jag blodfläckar i min avföring. I samband med detta käkade jag mycket antibiotika pågrund av att jag hade urinvägsinfektion hela tiden främst pågrund av sex.

Några månader framåt hade svedan inte försvunnit, jag blev ombedd av en sjuksköterska att käka full dos av alvedon i en vecka för att de kunde inte hitta något jäkla fel, det var där min mage krånglade totalt. Blev fullkomligt förstoppad. Från den dagen har min avföring skiftat från svart, blodig till gul och blek. Haft buksmärtor som försvunnit och nu har jag stickande smärta som kommer och går under vänster revben. Jag har tagit en jävla massa prover för att kolla allt, till och med kollat allergier. Jag har även gjort en lätt rektoskopi och tagit avföringsprover.
Jag har fått förklaringar såsom inflammatorisk tarm till ibs till stress o allt. Min tidigare doktor skickade vidare en remiss som inte godkändes. Jag har testat lägga om min kost, käkat inolaxol och druckit lavemang men inget av detta har gjort att min mage fungerat som den gjorde förr.

Vill dock tillägga att den blivit bättre men inte fullkomligt bra. Nu finns det ett litet problem som gör mig ännu mer stressad. Det svider när jag kissar, o då snackar vi hela tiden, har ömmande smärta lite under naveln. Har tagit antibiotika för bakteriell obalans, urinvägsinfektion mykoplasma.testat mig för klamydia och gonorre osv. Men inget har varit positivt.

Jag har varit likaså hos en jävla massa gynekologer som sagt att nej det är inget fel på dig. Medans killen jag träffar nu också börjat känna en massa symptom såsom klåda och sveda.

Det här är saker som stressar mig och jag mår psykiskt dåligt av det. Tro mig jag trycker på varje gång jag är hos doktorn men varje gång slutar det med att : " prova att äta det här så kommer nog magen må bra igen " Ta det här så försvinner nog svedan " Jag är så trött på det här med vården, inget illa menat har all respekt för vården. Men ibland känner jag bara varför ska det ta en sådan tid? Nu har det gått mer än ett år och jag har haft sex doktorer under hela året. Det finns inga läkartider vilket gör att det tar mer tid. Just nu har jag en kommande och gåendes stickande smärta under vänster revben.

Vet verkligen inte vad jag ska göra längre, bryter ihop fullständigt snart..

Du kan nog i allafall utesluta något mycket allvarligt om du har haft detta i ett år och dina värden så som lever, njurar, sänka osv har varit bra.
Hur mår du annars? Alltså har du fått konstiga utslag, huvudvärk, feber, torr hud, trötthet osv, symtom som inte är direkt kopplade till det du söker för?.. Var ditt TSH-värde bra?


Är dina lyfkörtlar på hals, armhålor, ljumske svullna? Smärta under vänster revben kan vara svullen mjälte vilket tyder på infektion i såfall..har dom tagit prover för tex körtelfeber?


Jag har finnliknande utslag i armhålorna, några har spridit sig till armen. Har även lättare för att få blåmärken.
Mitt TSH-värde var 3,9, så jag antar att det varit bra. Har inga svullna körtlar :/

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons