Forum Mage & tarm


Vad är det för fel på mig?

Har ont i magen varje dag och måste besöka toaletten 2-3 gånger innan jag ska lämna min son på dagis. På jobbet går det bra så länge vi inte ska ut på promenad eller åka buss/tåg nånstans. Då får jag jätteont och måste bajsa flera gånger. Klarar inte av att åka kolletktiv för då skiter jag på mig. Har svårt att hålla mig, det tror jag har och göra med diskbråcket jag hade för 2 år sedan. Det har inte alltid varit så här. Det började nått år efter jag träffat min pojkvän. Vi har nu varit tillsammans i 8 år. Jag kan inte samåka med nån för då knyter magen ihop sig och jag måste gå på toa. Det är skitjobbigt och förstör mitt liv. Nån som känner igen sig??

jag har liknande mage....fy fasen... skitit ner mig 2 ggr det senaste o lyckades komma till en toa på en restaurang i tisdags.. oftast kommer magatackerna när man veeeet att ingen toa finns i närheten... hemskt... men det rä så fruktansvärt förödmjukande att göra på sig... vad ska vi göra?? ha det gott så länge


Hej ibland har jag sån mage ,men de är inte så ofta nu som tur är ,men sket på mig när jag var på affären de var pinsamt.


Jag har det exakt så som du beskrev. Läskigt likt. Du har skrivit det här 2010, hur mår du idag undrar jag? Har du gjort några undersökningar? Mediciner?

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons