Forum Mage & tarm


Svullen buk i över 1 år!

För lite mera ön ett år sedan fick jag plötsligt väldigt svullen buk, allt hände inom en timme. Magen är endast svullen I buken. Jag har gjort många undersökningar bl.a. lapraskopi, koloskopi och gynekologiska undersökningar. Jag är helt 100% säker på att någonting är fel, men läkarna vill inte ta mig riktigt på allvar. Jag har också problem med min mens, den är ofta utebliven i flera månader. Ibland tänker jag att det kanske har något sammanhang men det har jag haft i flera år vilket får det att inte stämma. Gynekologen hittade många små cystor på äggstockarna, så jag fick p-piller. Cystorna minskade men mensen kom inte tillbaka och magen är fortfarande lika svullen. Vad ska jag göra?? Jag orkar inte mer, jag vill ha hjälp!!

Hej kära du!
Det kan vara så enkelt att du är överkänslig mot något du äter. Det är väldigt vanligt att reagera med svullen mage av gluten och laktos/mjölkprotein. Man behöver inte vara allergisk för att vara överkänslig och reagera negativt på just gluten och mjölkprodukter. Ett enkelt sätt för dig är att prova att utesluta ett livsmedel i taget för att se om något positivt händer med din mage.
Ett annat tips för att "komma i balans" med svullen mage är att göra en detox-kur, som innehåller renande ämnen för kroppen. När kuren är klar introducerar man livsmedel ett i taget och ser om man får någon reaktion. Jag kan rekommendera detox-kur av märket Alpha-plus http://www.alpha-plus.se/avdelning/detoxpaket/
Du kan också kontakta en bra näringsterapeut i ditt närområde för att få hjälp.
Lycka till!

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons