Forum Mage & tarm


Forumtråd: Svårt att äta

Jag har under två veckors tid inte haft någon aptit alls. Ligger inne vid toan flera nätter i veckan för jag får känslan att jag ska spy, men det händer aldrig. Jag har sällan ont i magen, men jag mår illa hela dygnet. Jag antar att illamåendet kommer i samma sväng som aptitlösheten, att min galla blir för stark. Jag går ner i vikt men det går väldigt långsamt, möjligtvis 1kg under 2-3 dagar. Jag är inte så jättebra i magen heller vilket mest troligtvis blir då jag inte äter.
Jag är orolig och undrar vad jag ska göra då det här tar kol på mig. Det hindrar mig från att göra många saker då illamåendet sätter stopp, vad borde jag göra? eller vad kan det vara?

Ring sjukvårdsrådgivningen 1177, det finns en massa olika orsaker till illamående, alltifrån maginfluensa, graviditet och läkemededelsbiverkan. Man kan även må illa pga stress och psykisk ohälsa. Mm, mm, mm... Det går inte att besvara här utan att veta mer om dej och din situation. Hoppas du kan få klarhet i saken och att du snart mår bättre!


Känner igen dina symptom och förstår verkligen att det måste vara jobbigt för dig.Jag själv har problem med ibs och vissa dagar kan illamåendet komma från helvettet rent ut sagt.Du nämnde att du inte hade ont i magen så ofta,skulle du känna av det mer och mer rekommenderar jag däremot att du tar kontakt med en läkare.Det kan bero på mycket saker men ofast så får man hjälp på ett eller annat sätt.Hoppas det löser sig,hejjar på dig!!<3

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons