Forum Mage & tarm


stressad?

Hejsan svejsan på er där ute jag har skrivit inlägg här förut men nu är der så att jag vet verkligen inte cad det är med min kropp stressar sjukt mycket och kan inte koppla av idag när jag öppnade ögonen kom magontet o illamåendet direkt när jag vaknade inte ens tänkte på något.. Jag har trott jag jag varit magsjuk pga dålig avföring i förrgår men sen hände ingenting. VARFÖR VARFÖR VARFÖR är så himla rädd att kräkas och må illa vill cerkligen inte. VAD SKALL JAG GÖRA SNÄLLA HJÄLP? :( snälla skriv inte koppla av från skolan stress osv för det går inte min mage klarar inte av nian hur skall det nu gå i gymmnasiet!!!!!!

Min son klarade sig igenom högstadiet med hjälp av postafen åksjuketabletter . 1 om dagen . Ofarligt att prova. Elak lärare stressade honom så han fick magkatarr. Illamående och sprang på toaletten , smärtor mitt i magen. Det var tyvärr ingen hjälp att få mer än omeprasol för magkatarren. Men postafen gjorde susen!


Känner du dig stressad? För det du beskriver är exakt mig själv när jag är stressad. Vilket jag typ alltid är utan någon egentlig anledning. Jag gick in i väggen när jag gick i nian. Jag klarade dock att hänga med sista tiden och gick ut med bra betyg. Men om du lider av stress måste du verkligen lära dig att lyssna på din kropp. Det är livsviktigt. Jag tycker absolut att du ska ta kontakt med BUP och höra om dem kan hjälpa dig. Kanske gå till vårdcentralen först och bli remitterad. Du behöver lära dig knep för att bli av med stressen om det nu är det. Du kanske till och med behöver medicinering om det fortsätter vara så illa. När du väl har gått in i väggen är det ett rent h*lvete att ta sig därifrån. Så ta kroppens varningssignaler på allvar och kräv hjälp! Försök stoppa det innan det går för långt. Se om du kan bli hjälpt av någon bok också? Eller skriva ner dina tankar och känslor i just det ögonblicket? Skriv ner allt du "måste" göra och välj ex en sak som du får lov att fixa. Sen får du vänta till imorgon! Jag lyssnade inte på min kropp, gick ut med nästan högsta betyg och var är jag idag? Fyra år senare har jag ingen gymnasieutbildning över huvud taget. Jag tål inga som helst krav längre. Din hälsa går faktiskt före skolan, utan tvekan. Om jag bara hade lyssnat på dem som sa det till mig!


Av medicinska skäl bör du söka för detta tillstånd. Det finns alldeles för många bieffekter. Gå till VC och be att få en akut-remiss till närmaste stressmottagning.
Om du undrar varför så föreslår jag att du googlar på: Stressmottagningen och   Kroppens reaktioner vid långvarig stress.
Lycka till!
 
 

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons