Forum Mage & tarm


Forumtråd: Ständiga Kräkreflexer

Har haft ett problem i ca en vecka nu som jag börjar bli lite orolig över. Jag känner att jag håller på att kräkas hela tiden, jag mår inte speciellt illa men min mage är orolig. Konstigt nog så mår jag bättre när jag är inomhus, när jag är ute och går så måste jag oftast stanna till och tror att jag måste kräkas, men bara kräkreflexen som går igång som tur är. Jag har prövat att sluta dricka mjölk och slutat dricka kaffe. Vad kan vara fel? Har också funderat på om det bara är psykiskt, eftersom att när jag inte tänker på det så mår jag bra. Har ni någon aning om vad det kan vara? Magsår är jag säker på att det inte är. Tack på förhand!

Kan det vara reflux? Alltså uppstötning? Jag hade ett bråck på magmunnen som gjorde att ajg hade reflux och det är opererat nu och blev bra. Bara en tanke! /Trinan


Jag känner precis som du sen ca 2-3 veckor tillbaka. Känns som jag vill kväljas hela tiden. Mår inte heller särskilt illa, kanske lite men det känns nästan som att jag vill tvinga fram en kväljning eller kräkning..?? Fattar ingnting av vadd et här kan vara men för mig blir det värre om jag inte har varit på toa ordentligt och om jag har mycket gaser. Har även klumpkänsla i halsen. Lider sedan många år av Colon irritabile och har haft ständiga jättebesvär med halsbränna tills jag för några månader sedan slutade dricka juice och äta sådant som jag märkte framkallade halsbrännan. Har lite ont i magen också från och till och är väldigt gasig.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons