Forum Mage & tarm


Spytt blod

Hejsan Jag är en ung kille som dricker lite för mycket. Förra veckan (torsdags) drack jag rejält mycket - det blev vin och öl samt starksprit, plus att jag feströkte (ett helt paket)... Dagen efter mådde jag naturligtvis väldigt dåligt. Jag försökte spy 5-6 ggr men det verkade inte komma något förutom sista gången då det kom upp lite blod, liksom en röd liten samling... Dagen efter det drabbades jag av en kraftigt förkyld (antar att det beror på att immunförsvaret tog stryk av alkoholkonsumtionen), känner halsbränna (får det lätt efter att jag har rökt), nu svullen och irritation i halsen... Jag förstår att det här är allvarligt och jag tänker sluta och försöka ändra leverne. Jag hade gått till läkaren för en grundlig undersökning om det inte var så att jag bor i utlandet. Men anser ni att jag borde kolla upp det ändå? Kan det vara magkatarr? Eller en blödning i matstrupen? Hur allvarligt tror ni det kan vara? Går det över av sig själv eller ska jag söka hjälp? Allt gott!

Sluta dricka och röka så slutar du spy, så blöder du antagligen inte mer.Det vill säga väx upp och lär av dina misstag..


vibbe: Ehm. Kanske skriva något vettigt om du ska posta, en dresserad apa kan komma fram samma slutsats? Jag har mina orsaker och det ska du ge fan i. Väx upp själv och lär dig behandla människor med respekt. Du behöver inte läxa upp mig. Jag vet att det är dåliga vanor (duh!) men jag jobbar på det. Men HÄR undrar jag hur akutfarligt det kan röra sig om. Idiot. Någon annan?

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons