Forum Mage & tarm


Skov eller inte?

hjälp!
Har precis avslutat min kortisonkur (i fredags) och i och med nedtrappningen har jag kännt symptomen komma tillbaka stegvis.
Nu när kortisonen är helt borta så har jag fått ont i magen och får springa på toa med gaser/slem- och blodtillblandning (väldigt jobbigt då jag för tillfället jobbar i en annan stad tillsammans med 4 grabbar). Magsmärtorna har tilltagit under dagen men jag biter ihop. Har även haft en lite feber (under 38) de senaste dagarna och jag har kännt mig hängig (kan dock bero på över 2 veckors förkylning men nu borde jag inte ha feber pga förkylningen längre) Är det ett nytt skov?
Vad ska jag göra? Kan dom ens göra nått på sjukhuset eller bör jag helt enkelt bara avvakta för att se om det ger med sig?
Hur brukar era skov börja? Kan ett skov hålla i sig trots kortisonbehandling?
Hoppas någon vänlig själ har några bra råd :)

Hej! Känner igen den där situationen. Troligen var inte skovet helt utläkt och blossade upp på nytt pga att en förkylning dök upp mit i nedtrappningen av kortisonet. Infektioner kan tyvärr göra att inflammationen blossar upp (av egen erfarenhet) Du behöver nog kontakta läkare för att påbörja kortison igen innan det blir värre. Alt. se över din grundmedicin. Hoppas det löser sig snabbt! 

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons