Forum Mage & tarm


Orkar inte mer

Har sedan 2½år haft stora problem med magen. Ont i övre delen av magen, illamående, bullrar så fort jag äter något. Känns som om att varje gång jag äter något är det något i magen som "attackerar". Avföringen är lös som flagor med slem och ibland blod. Det är omöjligt att leva ett normalt liv. Gallan tog jag bort i januari, läkarn har jag besökt 20ggr. HJÄLP

Hejsan låter som du lider av en symptom som kallas IBS finns mer fakta på sidan om frågor.


Utgår från att du blivit undersökt efter 20 läkarkontakter ?Det finns ett väldigt effektivt naturmedel mot alla dessa typer av problem, Det ges i många länder inom vården också. Det heter Topinulin aktiv, enkelt naturligt medel, koncentrat av jordärstkockor och blåstång. Avgiftar och återställer mikrofloran nere i grovtarmen, där problemen kommer ifrån. Bildar också ett skyddande slemskikt som en barriär mot irriterade tarmväggar, så dessa får återhämta sig. Drar ut ev. gammal jäsande mat ur tarmfickor, som annars göder de skadliga bakterierna.Stabiliserar blodsockret, tar bort sug efter sött, tillför en mängd viktiga näringsämnen för en normal ämnesomsättning. I takt med att de goda mjölksyrebakterierna får tillväxt, trängs de ut som avger de skadliga ämnena och är som regel upphovet till symptomen. Läs mera om Topinulin aktiv via googe, eller gå till www.aktivsyn.se där finns bl.a. tips och bi-packsedel med mera.


Hejsan jag har haft diagnosen morbus crohn sedan 2007. Det startade med exakt dom plågorna du beskriver. För att ställa en sånn diagnos så behöver du genomgå en endoskopi och ta avföringsprov mm. för mig tog det 5 år innan jag fick hjälp. jag vår då 16 när jag äntligen fick min dagnos. jag googlade mig till diagnosen och bad om att dom skulle ta prover. Du måste stå på dig, den som skriker högst på akuten får först hjälp typ. tyvär. en person sa till mig en gång. Man måste vara frisk för att orka vara sjuk. Det låter helt åt hälvette, men är tyvär helt sant. lycka till! kram kram!


Hejsann....jag kan skrike när läkare pratar om IBS - det dom egentlig säger är - vi vet inte.!

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons