Forum Mage & tarm


Ont vänster sida ovanför naveln

Har haft ont på en punkt på vänster sida på magen ovanför naveln i 7 veckors tid. Har varit till VårdCentralen och vid första besöket upptäcktes att jag hade urinvägsinfektion. Fick en dunder stark peniciln kur men jag har fortfarande ont i magen. Gick till VC igen och då hade jag ingen urinvägsinfektion men blod i urinen ( det var dock inget som läkaren hade lusta att göra något åt just nu, undarar bara när) men som sagt jag har fortfarande ont imagen och det har börjat "sprida" ut mot vänster sida ut i ryggen. Vet inte vad jag ska ta mig till då VårdCentralen helt verkar ha somnat. Någon som vet vad det kan vara?

Hej! Hade urinvägsinfektion för 3 år sedan och genomgick en penicillinkur. Efter kuren fick jag också ont i magen p.g.a att tarmarnas naturliga bakterieflora slogs ut. Läkaren gav mig rådet att dricka mycket fil för att återställa floran och det hjälpte. Efter ett par veckor var jag helt symptomsfri. Jag kan dock inte minnas att jag skulle ha haft blod i urinen, så du bör nog ligga på VC och få det kollat. Åk till akuten i värsta fall. Lycka till!


Nu tror läkaren att jag har magsår och äter nu omeprazol fram till i början på juli då jag ska iväg på ultraljud av magen. Har blivit bättre till viss del men fortfarande problem på sidan och ut i ryggen. Men förhoppningsvis ska allt gå över

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons