Forum Mage & tarm


Ont i nedre delen av magen..

Jag är en tjej på 13 år som är väldigt orolig över en sak. Jag har i nu ungefär ett års tid haft ont i nedre delen av magen. Jag har inte fått min första mens än, men jag tror inte det kan vara det för jag har haft det så länge nu och det gör liksom ont ibland i en sida och ibland en annan. Det gör extra ont ibland när jag onanerar men också annars. Jag tror det kanske kan vara någon sjukdom eller något.. Jag är väldigt orolig över detta, skulle uppskatta svar.. Ibland kan jag ockå få ont i benen när jag har ont i magen.

Skulle vara väldigt tacksam om någon kunde svara för jag är väldigt orolig..


Hej Jag antar att du inte har pratat med din/a föräldrar om detta? Jag skulle gissa på mensvärk (har det själv och har haft det sedan jag fick min mens), men då du skriver att du inte har fått din mens och har haft så här länge, skulle jag råda dig att uppsöka ungdomsmottagningen där du bor. De brukar kunna svara på det mesta och även göra en undersökning om du vill. Hoppas du mår bättre nu och att du får hjälp om du inte redan har fått det!


Håller med hoppjerka, kan du inte prata med dina föräldrar om detta, tycker jag du ska gå till ungdomsmottagningen. De kan ju göra en undersökningen och i bästa fall hitta vad det är som är fel. Låter konstigt du haft det i ett års tid....och inte har fått mensen än. Kan ju vara mens smärtor. Men jag tycker det låer lite otroligt. men jag är ju ingen expert som sagt. så uppsök gärna läkare kan ju vara nåt allvarligt med, och man ska inte gå med nåt för länge.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons