Forum Mage & tarm


Magont så trött på det.

Hejsan jag är ny hör på netdoktor jag skulle vilja ställa lite frågor och se om någon kan hjälpa mig? Okej vi börjar väl såhär då jag är en tjej på 15 år skall efter sommaren nästa vårtermin börja gymmnasiet hag ör ganska orolig över min skolgång då jag har diagnosen ADHDjag har gabska mycket problem med prov och läxor och jag stressar och orar mig sjukt mycket och det är jätte mycket i nian nu också. Iaf grejen e det att idag så vaknar jag mår hur bra som helst efter ett tag börjar min mage känna lite oro tänkte inte mer på det efter en stund får jag rusa till toalett och har lös avföring. Jag började könna mig lite uppblåst illamåendet kom snabbt där efter kunde inte öta upp min frukost. jag har varit på toaflera gånger idag jag har inte heller fått min mens och har mensvärk ofta och ont baktill i ryggen..har ötit stark mat o är laktos och lite gluten 
intollerans . jag har alltså ätit lite av detta under några dagar välldigt lte inte mkt tror ni jag kan ha masjuka på gång eller kab det vara laktos,mens,gluten,stress, och oro som är orkasken ingen i min omgivning är magsjuk.  Men gprbi skolan kanske bakterier dör också vet ej vad tror ni skriv gärna något som hjälper mot detta som man har hemma.

Svårt att säga vad dina magbesvär beror på, kanske är det gluten eller laktos du reagerat på eller så är det en "vanlig" magsjuka. Men nu är det som det är och huvudsaken är att du får bli stabil i magen igen.
Eftersom du inte tål vare sig gluten eller laktos antar jag att du vet hur du ska förhålla dig till maten när magen reagerat, så följ de råd du fått tidigare angående detta. Så går det förhoppningsvis över... Gör det inte det bör du kanske kontakta vården. En "vanlig" magsjuka bör gå över på högst några dagar...
Krya på dig!


hej tack förrpden mår lite bättre men vart så stressigt på sista tiden ... hoppas det går över snart iaf och att det inte är magsjuka.


Ja hoppas det går över.. stress kan ju påverka magen, så jag hoppas du slipper oroa dig för mycket. Förstår att skolan kan vara tuff, lycka till där också :)

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons