Forum Mage & tarm


Magont!

Hej!Allt började hmm runt våren 2014, det var en dag jag aldrig glömmer. Jag hade gått i skolan och var peppad för att komma hem och spela lite dator, när jag väl satt där så fick jag jätteont i magen, Jag var mitt upp i en viktig sak så kunde inte gå ifrån datorn direkt, tog 1 minut efter det så skulle jag gå ner och äta, jag blev riktigt yr och mådde konstigt, notera att detta aldrigt hänt förut, min pappa sa att jag skulle gå på toa, påvägen till toan så svimmade jag, allt blev grönt och såg ingenting, vet inte hur länge jag låg där men ambulans var på väg, dem kollade mitt blodtryck och det var normalt, NOTERA ännu en gång att detta aldrig hade hänt förut.
Mådde bra och dagarna gick och gick tills 4 månader tillbaks från idag, jag började få ont i magen minst 1 gång i veckan, väldig konstig känsla, men inte som den när jag svimma, har aldrig svimmat sen den gången när jag skulle äta. Men jag får ont i magen iallafall och det känns väldigt konstigt, i 90% av fallen så räcker det med att gå på toa sen löser det sig..
Nu till min fråga, vad kan detta bero på? Är väldigt orolig och mina föräldrar vet om det men eftersom jag inte svimmat mer har jag valt att inte sökt hjälp.
Notera att detta är ingen jag stör mig på för att det gör ont, jag är bara orolig att det kan vara något farligt.Hoppas ni förstår mig och min fråga! =)

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons