Forum Mage & tarm


magmunsbråck, någon som vill dela med sig?

hej! Jag tror med största sannolikhet att ja har magmunsbråck. Känner ibland när ja äter att det blir spänd i hela bröstet, ibland när ja äter så känns det inte lika mycket. jag har inte halsbränna(haft det någon gång bara) det är mer att det kan bli mycket spänd i bröstet och krampryckningar i oftast vänster ben, vänster arm, samt vänstra bröstet. ibland känns det som att det smäller till i mellangärdet( övre magmunnen). Min läkare tror att ja har allt detta på grund av ångest, aldrig i mitt liv att ja kan ha allt detta på grund av det. Är inte stressad över något faktiskt. Det känns som att det helatiden är en tryckkänsla, som att något trycker på, och när det blir så, DÅ kan jag ibland få lite oroligheter och så. Känns som att det påvekar mitt hjärta med. det gör så att jag känner mitt hjärta tydligare, det slår ibland hårda och långsamma hjärtslag, som att det stör hjärtat. Kan ett magmunsbråck påverka hjärtat? har aldrig haft problem med mitt hjärta för och har aldrig känns pulsen så här förut, men det känns som att det jag har påverkar hjärtat. Har sedan tidigare haft förstoppningar och jag har en trög mage med, kan sånt göra det värre så att det blir ett mer tryck? Att allt detta skulle vara ångest köper jag inte på långa vägar. Jag vet att det är något som påverkar det och att det inte är mitt psyke som gör, däremot såklart att ja tänker ibland på att de slår jobbigt. har för övrigt gjort ekg, blodprover, Lungröntgen, o så och det såg bra ut, så de måste ju var amagmunsbråck som stör hjärtat? min bror har det med, han är 17.

Jag har konstaterat magmunnsbråck sedan många år och jag känner inte igen Din beskrivning. Det som jag led mest av var en förskräcklig halsbränna, ibland när jag åt liksom stannade maten  och jag kräktes upp den.  Jag fick Losec och det blev huxflux bra. Glömmer jag att ta den på morgonen så får jag genast halsbränna efter maten. Däremot så hade jag svårt att ha ett tryck över magen


Jag lider inte av halsbränna, eller känsla av att ja måste spy upp något. Känner ibland när ja äter, sen dricker efter att det låter mycket i magmunnen, bullrar mycket gör det. Ett bråck kan kanske göra symtom på sina sätt? förstår absolut inte vad det kan vara annars, eftersom min bror o min kusin har det, och hade samma symptom. 


Hur har det gått för dig med ditt bråck?

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons