Forum Mage & tarm


Magkramp .diarre.svettningar

Hejsan alla så fort jag äter middag så får jag magkramp ,diarre och svettningar så de känns som jag ska dö , men äter jag ris eller majsbröd så mår magen bra, vad kan de vara för fel ?

Märker du någon skillnad om du äter fet mat eller fettsnål mat? Då kan det vara problem med gallblåsan. Märker du någon skillnad om du äter/dricker mjölk eller mjölkfri kost? Då skulle det kunna vara laktosintolerans. tips på sida som tar upp olika symptom: http://www.1177.se/artikel.asp?CategoryID=39392&PreView=


Det skulle också kunna vara glutenintollerans, symptomen kan variera rätt kraftigt då. Kolla även på http://www.magoteket.se/ Det finns en hel del bra artiklar där.


Skrutti magen , jag har opererat gallblåsan ,men man kan ha känningar ändå, dricker jag mjölk får jag magkramp så jag dricker sojamjölk och äter glutenfritt . Kallekvist Jag tål inte gluten och mjölk så äter mjölkfritt och glutenfritt , men jag fick i mig leverpastej med mjölk och då var de rejäl kramp.


Jag skulle absolut tippa det där att vara glutenintolerans, i med att jag själv lider av det. Särskilt eftersom du känner dig bättre efter majsbröd och ris! Be att få göra ett test för gluten och ÄVEN om läkarna säger att du inte har det så ta eget initiativ och prova strikt glutenfri kost i 14 dagar, då kommer du veta om det känns bättre eller ej. PROVA! Du har allt att vinna och inget att förlora! http://diet.lovetoknow.com/wiki/Gluten_Intolerance_Symptoms ) Lycka Till!


ms.liljekonvalj äter jag glutenfritt bröd får jag kramper ändå

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons