Forum Mage & tarm


Magkatarr? Hjälp!

Varje morgon har jag mått super illa, jag spyr varje dag antingen på morgonen eller dagen. Illamåendet går över runt 4 på dagen, jag har jätte ont i huvudet och är jätte trött hela tiden. Jag har mycket gaser i magen och Jag kan bara dricka på morgonen och inte äta. Jag har gått till doktorn och kollat så jag är inte gravid och mina blodvärden är normala bara att jag har lite mer vita blodkroppar. Någon som haft liknande och kan hjälpa mig? Tacksam för svar!

du har inte migrän? med huvudvärk och illamående jag spyr också i storsett varje dag men jag har ju flera sjukdomar i magen bla chrohns och magkattar dricker du mycket läsk eller äter mycket bönor och lök och sånt som kan ge dig gaser? jag känner igen mig jag har ofta ont i huvudet och i min mage krya på dig


Nej ingen migrän, när jag äter medicin för magen så försvinner huvudvärken, ja jag drack mycket läsk osv förut men nu gör jag inte det för magens bästa! Stackare krya på dig du med!


Jag hade problem med magen i 1 vecka innan jag gick till doktorn, varje morgon spydde jag om jag försökte äta och jag mådde jätte illa. Jag var trött hela tiden och jag hade ont i huvudet. När jag äntligen gick till doktorn fick jag medicinen omeprazol och efter 2 dagar så blev det bättre. Jag mådde inte illa och jag spydde inte och ingen huvudvärk eller trötthet. Jag stressar aldrig det enda jag kan komma på är att jag ätit dålig mat under en lång tid. Min mamma tror att det är magkatarr och jag är rädd att om jag slutar med omeprazol så ska det bli likadant igen att jag spyr osv, jag har skött mitt ätande i 2 veckor nu under tiden jag äter medicinen. Jag har jätte mycket gaser i magen efter jag ätit och jag måste äta varannan timme, jag äter mild mat och sånt som man ska äta och skippar all stark mat osv. Det kanske skulle va bra om jag gick till doktorn tidigare så hade det inte varit lika illa som det är nu. Någon som vet vad det kan vara? eller haft samma problem? hur lång tid tar det innan det blir bra igen?

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons