Forum Mage & tarm


Långvariga problem med kväljningar

Hej sedan början av förra året har jag haft problem med att jag så lätt får kväljningar. Ibland spyr jag, men det är ändå sällan jag tvingas spy. Jag gick på utredning inom sjukvården och lämnade en del prover. Inget hittades direkt och jag tyckte väl att jag klarade av att hantera det tillräckligt bra för att låta det vara och se om det gick över. Jag har slutat att dricka kaffe och upplever en viss förbättring men ändå, det är dagligen jag får dessa kväljningar och starka illamåendekänslor. Skall dock snart få komma på en gastroskopi. Men detta gör mig liv så begränsat, jag undviker att göra mycket saker för att jag får dessa kväljningar :( Finns det någon som har lite idéer och tips på vad man kan göra eller vad det kan vara?

Försök att undvika fet mat och stark mat och se om de hjälper dig


Jag var på gastroskopi i måndags och fick beskedet litet bråck på mellangärde. Läkaren trodde dock inte att bråcket gav mig alla de problem som jag har. Han trodde mer att jag får ner för mycket luft i magen. Någon som vet bra andningsövningar att göra för att andas mera rätt?


Hej whyso, jag undrar om du har kommit på vad är för fel/om det har blivit bättre? Jag har nämligen samma problem, och har haft det sedan jag var liten men(vad jag minns) aldrig sökt för det. Jag har också problem med svag röst, har funderat om det kan ha ngt samband. Har du också problem med rösten?


När du får kväljningar testa och ta en halstablett. Brukar hjälpa för mig.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons