Forum Mage & tarm


koppling tarm bihålor

Hej! Jag undrar om det finns någon mer som upplever att bihålorna krånglar med en känsla av att någon dragit ned rullgardinerna, med trötthet och allmän trög-slemmighet, när matsmältningen krånglar. För mig händer det vid intag av bl a mjölkprodukter, socker, stekt och friterad mat och det mesta med tillsatser som konserveringsmedel, stabiliseringsmedel, förtjockningsmedel osv. En annan egenhet är att det alltid blir mycket värre just den här tiden på året. Jag har testat allergimedicin utan framgång. Har haft detta under hela mitt vuxna liv utan att kunna bli av med, men dock reducerat genom mycket reglerad kost. Finns det någon som har något ytterligare tips åsikt...

vill tillägga att jag faktiskt överväger om det kan vara kopplat till mitt myckna amalgam. Vilket en leg läkare som även jobbar med naturmediciner föreslagit. Det kunde kanske vara en förklaring till varför det alltid är värre när dammet från bilvägarna, med andra liknande toxiner börjar virvla i luften.


Jag kan tillägga att sen jag började med LCHF kost för 3 år sen så har magen varit helt lugt. Jag har också fått ett immunförsvar utan dess like. Inte en förkylning på över tre år. Jag blir gasig och uppsvälld av mjölmat, olika fröer (tror jag). Äter jag kött, grönsaker och smör blir magen helt underbar. Det är som att hitta hem. Detta säger också väldigt många andra sen de gått över till LCHF eller LCHF-liknande kost. Jag har en vän som lidit i 45 år (se 1:a klass) av sin mage. Läkarna har inte lyckats alls. Med LCHF blev han frisk på en förmiddag och han kallar det för ett mirakel. Man kan också kalla det för naturlig människoföda, och då ska man bli frisk och stark. Det är bara människan som tror att man kan äta annorlunda än vad man är skapt för och fortfarande ha hälsan. Inget annat däggdjur är så dumt.. Inte undra på att hälften avv all reklam du ser på TV:n är om produkter som ska lösa olika hälsoproblem. Jag behöver inget "j***a" Actimel eller Becel eftersom jag äter människomat. Lycka till..med magen, bihålorna och allt. www.lowcarbkost.com för LCHF info på svenska.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons