Forum Mage & tarm


Konstant illamående

Tjenare, jag är 19 årig kille och har haft gluten sedan jag var cirkus 6 år. Har sedan jag var 13 fuskat med maten ganska ordentligt har aldrig fått några bieffekter av att äta gluten mat och då menar jag ALDRIG. Men har testat mig igen för cirka 2 år sedan och det visade höjt blodvärde när jag hade ätit gluten en hel sommar. Men sommarn 2013 fick jag problem med magen, kände illamående efter att jag ätit men det försvann efter ungefär 10-15 minuter. Sen började jag ta ett träningstillskott som heter go hard och efter det blev det värre. har haft konstant illamående i 3 månader och läkarna är lika snabba som vanligt, man väntar och väntar och väntar. Någon som har eller har haft samma problem? Har prövat väldigt mycket olika matvanor men inget som förbättrar situationen. Och det mest skumma är att jag har ungefär 2-3 dagar i månaden som jag mår helt perfekt då jag kan äta vad som helst utan att må dåligt, precis som innan man blev sjuk och sedan dagen efter mår man piss igen. 
 
MVH 

Hej! Illamående är en bitch, jag är själv 18 (tjej) och har varit sjuk sen jag var 13 (magen) och vet hur jobbigt det är.

Det första jag tänker på är, äter du gluten som det är nu? Och är du kollad för laktos? Har du prövat undvika mjölkprodukter?
Är det nån specifik mat du mår sämre av?
Är du stressad?
Har du ont någonstans?
Har du spytt?

Det är svårt att gå vidare innan dessa frågor är besvarade för dom är så pass avgörande! :)

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons