Forum Mage & tarm


jag orkar inte mer, mage

jag är förtvilad, min mage är jätte jobbig, diareer 8-15 ggr per dag blod och slem ibland vit avföring, har jätte ont var hos läkarn igår han sa att de inte kunde göra nått att jag hade tillräkligt med behandling, jag orkar inte mer dessa problem ger mig självmorstankar

Hej, jag vet precis hur det är, har varit hos olika läkare, men fick till slut en remiss till Ersta sjukhus. Byt läkare, man är tvungen att orka mer, och konstigt nog gör man det. Lycka till.


Jo man orkar när man måste, så är det. Jag har ofta varit tolk för skandinaviska turister då jag arbetade i östblocket. På sjukhusen där, ger o förskriver läkarna ett koncentrat av jordärtskocka det heter Topinulin aktiv. Finns här på nätet som kosttillskott. Detta bildar ett skyddande slemskikt över magens o tarmens väggar som en barriär mot irritationer, skadliga ämnen, det blir också näring till de goda bakterierna nere i grovtarmen som får övertag o tvingar ut de skadliga, vilkas ämnen annars skapar dessa problemen. Man får en avgiftning o återställning av den goda floran kan man säga. Är också stabiliserande på blodsockret, bra för diabetiker alltså, samt drar fibrerna ut gamla jäsande ämnen ur eventuella tarmfickor. Säljes också i flera länder som en hjälp att viktreducera, ger mättnadskänsla tar bort sug. Sök på google, finns mycket att läsa om det.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons