Forum Mage & tarm


Hemorojd?

Har i säkert flera år haft besvär vid ändtarmen...klåda, sveda, mindre blödningar och liknande...Tog mod till mig för ett år sedan och gick till en läkare eftersom det gjorde så enormt ont...Han hittade en spricka och ställde diagnosen hemorojd. Fick nån salva och det lindrade besvären... Men det försvann ju inte! Har fortfarande besvär till och från och det är som en liten knöl, eller påse kanske man ska säga, alldeles intill ändtarmen. Borde inte det ha försvunnit under behandlingen? Igår upptäckte jag ett sår vid analöppningen, gör ont och jag vet inte om det är något farligt eller om det beror på att jag torkat mig för hårt eller så... Vad ska jag göra? Någon som har/har haft liknande bekymmer?

Star hejsan gör de ont när du bajsar så är de hemorojd ,mina har spruckit och de gör så jävla ont och man kan blöda rätt mycket tyvärr ,men de bruka försvinner,men stoppa inte blödningen måste man söka sjukvård.


Ja jo, men det kliar och svider rätt ofta, även när man inte varit på toaletten.. Känns ofta som sprickor som inte vill läka... Men ibland känner man inte va det. Men det är ju irriterande! Vad kan man göra själv för att lindra det? Finns det något man kan smörja med? Har testat xylocain...Lindrar ju ett tag men...inte mer..

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons