Forum Mage & tarm


Helt plötsligt magont!

Hej! Har ett litet problem som uppstår några gånger per år, det börjar med att jag kliver upp på morgon, sätter mig vid datorn (datanörd 8] ) och kanske sitter där i några timmar sen när jag kliver upp och t.ex släpper ut hundarna så brukar jag få väldigt ont i magen och behöver gå på toa och göra...nummer 2... ungefär 2-3 gånger med bara några minuters mellanrum, men sen slutar smärtan och det känns bättre. Nån som har upplevt detta. Nån som vet varför det kan bli såhär?

falco det låter som du har ibs då bruka de bli bättre i magen efter avföringen


IBS inträffar ju inte bara några gånger per år! Visst att det kan gå i skov, men IBS yttrar sig inte genom att man någon dag per år får springa på toa 2-3 gånger med täta mellanrum och sen är det bra. Jag vet själv inte vad detta beror på, men jag tror absolut inte att det är fråga om IBS.


Jag har själv en del magproblem och kan en hel del. Beskriv mer specifikt. pratar vi 2-3 gånger om dagen eller veckan? hur är avföringen? slem/blod/löst/hård? vet att det är pinsamma frågor men, magproblem ska man ta seriöst. Själv har jag Ulcerös Colit och det är inte roligt.. det började på ungefär samma sätt som det du verkar beskriva så beskriv gärna ditt problem mer specifikt så kanske jag kan hjälpa dig och ge dig råd.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons