Forum Mage & tarm


Får ständigt upp luft.

För ett å sedan började jag "få upp luft" hela tiden. Det känns som om det sitter luft i bröstet som vill upp och trycker. När jag får upp det så mår jag bättre i några minuter tills nästa "luft" kommer. Detta händer cirka 50 gånger per dag och förvärras när jag promenerar, tränar, äter för mycket osv. Jag fick veta vid en gastroskopi att jag har ett litet bråck på magmunnen, men doktorn har inte hört om dessa symptomen innan. Jag har även sura uppstötningar, men de är pice of cake om man jämför med luften. Gjorde en ph-mätning också förra veckan som jag väntar svar på. Någon som hört något liknande eller vet vad det kan vara? Hör det ihop med bråcket. Orkar inte må såhär längre..

Hej Malin!
Har du blivit av med ditt problem, jag lider av samma sympton idag och tänkte du kanske har något som kan motverka detta?
 
mvh 
Jimmy


Hej. Jag har också i flera år rapat och rapat...alltså inte efter mat. Utan ofta .även på morgonen. Nu vet jag.det berodde på hjärtflimmer .som jag inte kunde känna. Och idag har jag mycket flimmer. Hälsingar Gunnel

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons