Forum Mage & tarm


Extrem magsmärta.

Har haft extrem magsmärta i ca 7 dagar nu. Började i måndags kväll och det är idag söndag. Smärtan är olidlig och det spelar ingen roll vilken position jag befinner mig i. Jag kan inte sova då det gör för ont utan jag somnar till slut runt 3-4 tiden varje natt av utmattning. När jag vaknar på morgonen har smärtan ersatts av ett obehag som sitter i tills på kvällen då den blir ersatt av magsmärtor igen. Så har det vart varje dag nu och jag vet inte alls vad det är. Har tidigare haft ganska allvarlig magkatarr och kan säga att detta är inte alls samma sak. Har inga problem med avföring eller uppstötningar. Igår kväll blev det dock värre och det kändes som om att det brann i magen, blandat med känslan att den skulle sprängas när som helst. Smärtan förflyttar sig inte utan det är på samma ställe hela tiden, precis över naveln, ganska djupt in så smärtan är inte ytlig. Uppskattar verkligen all hjälp jag kan få då detta påverkar hela mitt liv ganska drastiskt.

hej du måste ringa 1177 sjukvårdsrådgivningen eller åka till akuten för såhär kan du inte ha det, krya på dig kram


Har ringt redan, ringde i tisdags men blev tillsagd att jag förmodligen bara fått någon influensa, att jag skulle ta en värktablett och vila.


Hej! Det låter som gallsten :/


GrilladLaxHej! Det låter som gallsten :/ Har vart i kontakt med läkare men fått resultatet att det inte är gallsten :/ Alla tester som har gjorts har kommit tillbaka negativa. Så det är tyvärr fortfarande värktabletter som ordineras.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons