Forum Mage & tarm


Diarre OCH förstoppning?

Hallå. Min mage har varit i olag här nu i flera dagar. Det började med en vanlig magsjuka för över en vecka sen men va bra efter ett par dagar. Sedan, nu för 4dagar sen, fick jag diarre, det är som vatten som rinner ur en. Men idag när jag springer mina maraton in på toaletten (brukar stanna på runt 6ggr per dag, ibland 7-8 ggr) känns det som nått riktigt stort vill komma ut också. ?? Kan man ha förstoppning samtidigt som diarre?? Känns som man måste gå och göra nummer 2 hela tiden (trycker på ordentligt ibland) men sen när man går och sätter sig så kommer det enbart ut gaser och vatten blandat med avföring (gul brunt till färgen, nästan som ljus lera), och när man är klar och reser sig upp så är det, många gånger, bara att sätta sig ner igen. Jag har alltid varit noga med magen och toalett besöken kan du nästan ställa klockan efter. Snälla. Nån som har något tips?

Jag har inga tips. Har själv mkt problem med magen så jag kan dock svara på att man i alla fall kan vara hård i magen och samtidigt lös. De lösa rinner bara förbi de hårda. Finns medel emot lös mage som typ ska lugn tarmarna. Brukar gå på reklamen. Hoppas de löser sig! Allt för många lever med magproblem i dag. Har du prata med läkare?


Ska till vc idag å kolla vad dem säger. Jag tror, med samråd med 1177, att det lutar mer åt nå magkatarr liknande. Men vad det än va som gjorde så det kändes som stopp är borta nu iaf. Sååå skönt =O) Men vi får se vad läkaren säger =O)


Vad skönt:)


Nu var man återställd, dock ej tackvare våran VC. 1177 gav mig många bra tips (även det som man redan visste om ex undvika starlmat, stekt mat, mjölkprodukter.. istället äta kokt fisk å dyl) plus att jag hinkade i mig vätskeersättning i massor. Så snart kan man återgå till sitt vanliga leverne med lite starkare mat =O)


Härligt:) tur att de finns hop för visa :)

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons