Forum Mage & tarm


Bra fungerande mediciner mot mycket magsyra i magen, Tack :)

Hej! jag har en fråga Angående Magsyra. Har ett bråck på 2 cm. Jag har använt Esomeprazol, Randitidin och omeprazol. Känner att dessa inte ger den effekt jag vill. Jag kanske inte har dessa '' typiska '' symptom på mycket magsyra som att ha halsbränna, hosta och att i värsta fall, kräkas. utan jag har för mestadel tryck i mage/bröst, Tunga hjärtslag i mage o bröst, ibland svårigheter att andas, som astma ungefär. Kan inte träna på grund av att det oftast känns uppspänt i bröst o så, och det blir jobbigt för hjärtat känns det som, men har kollat upp lungor o hjärta, det såg bra ut. Sedan innan har jag haft problem med mina tarmar som känns väldigt tröga. Kan problem med tarmar påverka ett magbråck och magsyran på något sätt? eller är det tvärtom att magbråck påverkar tarmarna?Tack för era svar, uppskattar det jättemycket!MVH Zeus

Prova Lansoprazol


Mitt förslag skulle vara att testa en kostförändring. Visst kan man äta "fel" och medicinera. Men äter man "fel" så kommer det att bli mer än bara magproblem utav det i slutändan. Jag tillhör dom som tror att nästan alla våra moderna åkommor beror på den stora kostförändring som skett de senaste decennierna.
Sök på google på paleo eller LCHF och magproblem så kan du hitta info om varför urtidens mat kan vara lösningen för många. Det är väldigt många som blir bra i magen när man t ex tar bort kraftfodret (mjölprodukter, hårda fibrer) ur maten.
 
Mvh
Wille

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons