Forum Mage & tarm


Forumtråd: Börjar bli orolig

Nu är det såhär att jag och min mage har inte varit bästa vänner under många år nu men oftast har det bara handlat om gaser. Nu de senaste månaderna har jag lidit ganska rejält av en massa saker inom mag området. Det började med mycket gaser, jobbiga gaser för alla och dessutom så fick man gå väldigt ofta på toa men sen minska det och istället uppstod otroliga kramper i magen som kunde få mig att spy, jag var på gränsen flera gånger, bortsett från det var toa besöken vanliga igen, inge diarré tex. men nu återigen har det återgått till diarrén men konstant och kramperna är kvar, dessutom så kommer det blod i avföringen och nu tom saker jag ätit under dagen ....symptomerna är många och otroligt jobbiga, kan inte riktigt leva ett vanligt liv på det här viset och jag ber om ursäkt om min information var för detaljerad men jag är rädd och vet inte vad allt detta kan bero på ????

Hejsan ,det är nog troligen att du har Diagnosen IBS ,det är väldigt jobbbigt, men du kan även vara gluten och laktosintolerant eller magsår ,kommer de blod i avföringen måste du på akuten


Blod i avföringen DU BÖR går till en läkare och be om en undersökning. Man ska ALDRIG ignorera blod i avförignen MÅSTE utredas.


Håller med "Trinan". Uppsök läkare!!


Tack för era svar, snart efter att jag lagt upp det här forum inlägget så var jag tvungen att bli tagen till akuten med ambulans. Jag har inte fått något slut resultat än men läkarna är ganska så hundra på att jag har ulceros scolitis.


Hej, hoppas du nu får den hjälp du behöver med medicin och allt! Tycker dina symtom låter mycket likt hur det startade för mig. Just med gaser. Och sen smärtor och sen diarré som blev blodiga... Blod i avföringen är inte farligt men måste ju utredas så jag hoppas att du hamnat under utredning nu när du åkte in och de misstänker en sjukdom. Som lite mattips så ger fet mat mer smärtor... = undvik... Välkokt, helst puréad mat är lindrigast. Undvik sånt som ger gaser och som river. Lycka till!


Stoffe vad bra att du åkte in på akuten,hoppas att du får ordning på detta nu

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons