Forum Mage & tarm


Alltid ont i magen

Jag har nästan alltid ont eller känner öm i magen. Det sitter högt typ vid gallan. Har gjort ultraljud, gastroskopi och mängder av blodprover. Inte för att detta är nog så får jag även ont spontan i ex knä, höft & axlar. Denna smärta går över lika fort som den kommer och är gör lika ont som om någon har slagit en. Och jag höll på att glöm ömande leder.
Jag har varit hoss mång olika läkare och alla börjar med att säg "Ta det lugnt vi fixar det här!" Lösninger: Extrem LCHF-diet (fungerade inte!) Smärtstillande med morfin (toppen för huvudvärken, inte lika toppen för magen). En sa IBS!!! men jag har ingen diarré...Nu börjar jag ge upp. Så om någon där som kanske vet eller har samma. Jag har försökt prata med mina föreldrar men 5 min senare har det glömt allt och jag förstår att det är svårt att försöka förstå hur någon annan lider. Men det faktum att jag inte ens är 20 och redan känner mig helt uppgiven för livet. För jag orkar inte göra något eftersom jag alltid har ont. Detta blev lite längre än planerat. Om någon vet eller känner igen sig, snälla hör av dig.
 
Juli

när min IBS började för mig gjorde det sjukt ont, alltså vi snackar så ont att jag inte kunde gå för dte gjorde s ont i magen, kallsvettades och skakade, trodde bokstavligen att något allvarligt hade hänt för dte gjorde även ont mot hjärtat och lungorna på mig,Lättast är ju som sagt att ta dte med läkareOch IBS betyder itne att du får diaree, du kan antingen bara vara hård, eller bara lös, eller växlande avförning!

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons