Forum Lungor & luftvägar


Forumtråd: TWAR...

HejJag har under flera år haft problem med att när jag ökar min träning så får jag problem med luftrören och det slutar i luftrörskatarr. Förra våren gick jag en löparkurs och ökade träningen successivt, detta slutade i luftrörskatarr efter 7 ggn på kursen. Därefter fick jag mykoplastmalunginflammation ordinerades Doxyferm. Blev inte bättre efter första kuren så jag fick en andra kur Doxyferm, tyvärr blev jag bara lite bättre och har liksom inte blivit bra sedan dess. Jag har sökt hos läkare och de har tagit Twarprov men säger att det inte är det. Har ingen astma eller allergi. Blev remitterad till Lungmottagning och de säger att TWAR finns inte!! Det är en påhittad sjukdom och jag ska gå och träna på gymmet, så ordnar sig allt. Dvs jag är inbillningssjuk. Faktum är att jag har försökt att träna men blir superdålig och det väser och piper i min andning och jag känner mig sjuk. Jag har dessutom konstant tryck över bröstkorgen. I övrigt är jag väldigt trött, orkar jobba och därefter brukar jag sova eller ta en kort promenad. Har inte tränat på 1 år… längtar efter att träna men vågar inte, vill inte bli sjuk igen. Nu undrar jag om ni kan tipsa om ngn läkare som man kan ta hjälp av, jag orkar inte bli förnedrad och kallad inbillningssjuk, tills saken hör att jag alltid har alltid varit väldigt arbetsam, älskar mitt jobb och sportig och inte har speciellt många sjukdagar förutom när jag hade lunginflammation, då var jag hemma i 4 veckor. Snälla ge mig råd hur jag ska gå vidare, har en känsla av att det kan vara TWAR men vet inte vart jag ska få hjälp, vill så gärna bli frisk. Gärna en läkare i Västra Götaland annars är jag bannemej villig att åka riket runt tills jag hittar en läkare som kan sin sak!

Hej!
Eftersom du bor i Västra götalandsregionen vill jag ge dig ett hett tips om IFM-kliniken i Göteborg eller om du är beredd att resa, IFM-kliniken i Falun. http://www.ifm-klinik.nu/ifm-falun.
De kan hjälpa många som sjukvården inte klarar, oss vanliga så väl som idrottsproffs som Claes Björling som du kan läsa om här: http://www.time2relax.se/pdf/3.2-Bilaga-friskvaard-ger-5-ggr-pengarna-tillbaka.pdf
Jag hoppas du mår bättre snart!

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons