Nyhet | Kvinnlig hälsa

Många frågor om inkontinens


D0C061E2 91E3 41C2 A087 67D824C7D69B
Publicerad den: 2012-11-26
Författare: Besima Aho, Redaktionschef, Netdoktor

Annons

”Befriande att det pratas mer öppet om inkontinens” skriver en av Netdoktors besökare till Gunilla Varhos, uroterapeut vid Kvinnokliniken i Västerås och verksam i Sinoba, föreningen för kunskap om urininkontinens och blåsproblem.&nbsp

I fredags höll Netdoktor en chatt med inkontinensexperten. Hon svarade på frågor från såväl medlemmar som besökare.

Få mejl när vi publicerar något nytt inom detta område

Du kan avsäga dig våra utskick när som helst genom att klicka på en länk som finns i alla utskick. Läs mer om Netdoktors personuppgiftspolicy här .

Annons
Annons

– Det allra största bekymret hos personer som lider av inkontinens är att de tror att de luktar illa. Ett annat bekymmer är att de inte vågar prata om sina ofrivilliga läckage och därmed även förlänger vägen mot hjälp och behandling.

Men det finns hjälp att få – i chatten uppmanade Gunilla deltagarna att söka vård för att bli kvitt problemen. Läs chatten i sin helhet genom att klicka här.

&nbsp

Annons
Annons

Kommentera denna artikel

I kommentarfältet får du gärna dela med dig av dina egna erfarenheter eller berätta vad du tycker om våra texter. Vi kan däremot inte svara på några medicinska frågor via kommentarsfältet. Alla kommentarer granskas av redaktionen före publicering. Se regler för kommentarer här.

Inga har kommenterat på denna sida ännu