Forum Kvinnlig hälsa


Vagifem 10 mg

Hej! Min gynekolog skrev ut vagifem 10 mg och jag har tagit läkemedlet i 5 dagar, jag mejlade henne i dag att jag har fått alla biverkningar som står att läsa i förteckningen. Svaret jag fick var att det har hon inte hört vare sig på möten eller av andra patienter, de har inte haft några som helst problem med Vagifem, Nu tillhör jag väl den kategorin som får alla de sällsynta biverkningar som man inte bryr sig om, suck! Zeptember

Hej har själv vagifem, har haft det i 5 år.Dom är jättebra, inga biverkningar alls,det som står på bipacksedlen, ska man inte hänga upp sig på.Vagifem gör sin nytta i sldan mot torra slemhinnor, m. m.När man börjar med dom så får man en tjock vit flyttning. Det är fullt normalt det får man i början , sen går det väck.Det är bara östrogen som påverkar hela kroppen , som man kan få biverkningar.Inte vagifem.Dom hjälper mig jätte bra.Tar två vagifem pennor i veckan.Har inga besvär av torra slemhinnor längre.Ge inte upp.Hör gärna av dig igen.


Hej igen, Jag måste bara förklara varför jag slutar med Vagifem. Obehaglig känsla hela tiden som en för stor tampong som irriterade, och skavde. Värk i benen, kissade sparsamt trots att jag drack mycket vatten. Femte dagen beskrev jag mina symtom till läkaren som tyckte det var bäst att jag slutar med Vagifem. Jag har nyligen gått igenom en skrapning, kanske det påverkar hela händelseförloppet, tycker läkaren bör ha tänkt på det i så fall. Besviken att jag inte blev rekommenderad att prova något annat. Zeptember


Hej igen.Du skrev att du har gått igenom en skrapning.Då är man ju öm och känslig i underlivet.Du får vänta ett tag, så blir det bättre att ta vagifemen.Pröva och se.Hör gärna av dig igen hej.


Hej! Du har rätt, jag avvaktar lite, snällt av dig att höra av dig:-) Jag har kollat på nätet om Vagifem och det var faktiskt bara en som hade problem men hon var betydligt mkt äldre. Tycker du att jag ska byta gynekolog? Min magkänsla säger att hon inte har tid att känna in sina patienter. Jag hör av mig!


Hej igen på dig.Kul att du hörde av dig.Ja om du inte är nöjd med din doktor, så byt till en annan. Det finns många bra som lyssnar lite bättre, när man vill fråga om sina mediciner.En del lyssnar inte alls när man frågar.får man fråga din ålder?.Hör av dig gärna igen, det är bara kul om man kan hjälpa till.Hej då och ha det så bra.


Vagifem 10mg - http://www.dokteronline.com/se/vagifem/3466/


Hej!
Jag har provat vagifem vid två olika tillfällen med några år emellan och fått sammma problem( som inte ska finnas ehl. läkaren)
det känns precis som om jag hade sampklåda i sin värsta form efter tre sprutor. Ovesterinsalvan funkar perfekt fast det ska vara samma innehåll, men det kan ju vara alla konstiga tillsatser som spökar
Hoppas det löser sig för dig
 


Vagifem är bekvämt och kladdar inte. Ovesterinkräm räcker inte enbart. Man måste använda slidpillerna, för att det ska ha någon verkan på östrogenbrist. Tyvärr är det väldigt kladdigt, men jag tycker annars de är bra. Bättre än Vagifem, som också jag får biverkningar av.
Monika


Hej! Har precis börjat med Vagifem, har hormonspiral, och känner av PMS symtom i form av humör. Har även fått diarré. Är detta en vanlig bieffekt? Någon som känner igen sig?


Har så svårt att föra in Vagiferm tycker det gör ont och får inte in det tillräckligt långt känns som den åker ut igen

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons