Forum Kvinnlig hälsa


Forumtråd: vad är det som kliar?

blir galen! Sedan 2 månader tillbaka kliar det överallt på min kropp. Och när jag ger efter för kliet (och kliar, alltså), uppstår små röda upphöjningar, som knottbett ungefär - och sen kliar det ännu mer! Mest kliar det runt magen och ryggen, men även på armar och ben. jag har behandlat mej mot skabb och sover inte inte min säng längre, tvättat mina kläder två gånger, men det fortsätter klia... Finns det några sjukdomar som börjar såhär, är det nåt särskilt jag ska kolla upp, eller några andra symtom jag bör vara uppmärksam på? Har även haft feber, värk i kroppen, ont när jag kissat osv men dessa symtom försvinner lika fort som dom kommer. vet inte om de har med kliandet och göra, men är det nån som känner igen sej och vet vad det är för nåt? och vet vad jag ska göra åt det ? Tacksam för respons!

Du ska givetvis gå till en läkare. kolla din njurstatus,feber värk o besvär med kisseriet ska man inte gå med,det kan vara en infektion som orsakar dina besvär,och en sådan kan skada njurarna på sikt. Kram o lycka till!!


Låter som samma som jag har tycker jag men jag har inte feber el . värk. i ca 2 månader har jag fått osm små bett ser det ut som , jätte små mygg bett, ett lite här och var som kliar så himla mycket, ett i huvudet ibland och som du säger på armar ben rygg och mage, inte jätte många men hela tiden försvinner de och nya kommer. Vet inte vad det kan vara... tänkte jag ska gå till en hudläkare och kolla i alla fall. Hör gärna av dig om du får något svar. KRAM


camilla: beskriver de på pricken samma som jag har, har du vart och kollat det?


det var skabb..

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons