Forum Kvinnlig hälsa


Urinvägsinfektion

Jag har problem sedan lång tid när jag kissar. Det kommer oftast bara småskvättar och droppar och slutligen så känns det som om jag kissat färdigt och jag reser mig upp men då kommer det riktigt ordentligt. På nätterna vaknar jag av att jag är kissnödig och när jag ställer mig upp så forsar urinen av mig. Ibland testar jag att snabbt lägga mig ner igen och då slutar urinen rinna. Jag försöker att ta en stor mängd hushållspapper och att hålla emot men det kommer så mycket att det fungerar inte. Jag har också en lång tid känt att ofta så hugger det rakt upp i slidan en kort stund. Jag har aldrig haft gynekologiska besvär förutom för 12 år sedan fick gjort ett mindre ingrepp därför att jag hade ett livmoder bakfall  alltså motsvarigheten till framfall. Dom förstärkte väggen mellan underlivet och tarmen, sa läkaren. För ett par veckor sedan blev jag sämre och även när jag hade suttit en längre stund och reste mig upp så forsade urinen av mig. Jag gick till Husläkaren och fick lämna urinproblem och det var bakterier i urinen och alltså urinvägsinfektion. Först fick jag Selexid 200 mg men det hjälpte inte alls och då fick jag Furadantin 50 mg. Jag har bara haft urinvägsinfektion en gång tidigare och det var för 30 år sedan. Jag förstår att är det bakterier i urinen så är det urinvägsinfektion. Men får man verkligen dom här besvären med att när jag reser mig upp från liggande eller sittande så forsar urinen av mig? Jag är nu den senaste tiden också väldigt törstig och har fått ont i ländryggen. Känner någon igen symptomen?

Jag har tvärtom. Stopp i urin. Gjort en framfallsop eftersom läkarna trodde det kunde vara därför det var stopp. Måste nu tömma mej varje ggr.
Hur han det gått för dej. ?


Har du urinvägsinfektion än? Om du har så rekommderar jag dej o göra en cystoskopi. Jag har nu fått besked att jag har urinblåsecancer. Det började med stopp i urin. Urinvägsinfektioner hela tiden. Minst 15 st. Blod i urin o nu är det cancer. Får förmodligen operera bort blåsan o få urostomi på magen. Så undersök dej NU. 

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons