Forum Kvinnlig hälsa


Sprickor kring slidan

Hej! Undrar över om det är någon som brukar få sprickor mellan slidan och ändtarmen? Vet inte vad detta beror på och tvättar mig endast med vatten eller barnolja. Kan det vara en hormonstörning då min mens hoppar en del och jag har kraftig hårväxt? Är det någon som känner igen sig? Hoppas jag inte är den enda männsikan med dessa problem!

hej jag lider av samma problem med sprickor. känns som jag provat allt men har inte sett nån förbättring på år.. hur har det gått för dej? Har du blivit fri problemet?


Om man bara har sprickor, så kan det tyda på att man har svamp, fick jag reda på utav min läkare. Jag hade sånt, men jag hade nån mix av svamp o eksem, men blev av med det genom att köpa pevaryl med 3 vagitorier( ingen kräm till) + att jag använde daktacort. Daktacort används vanligtvis till hudsvamp, men kan även användas i underlivet. Fick detta utskrivet av en läkare. Du behöver dock inte gå till läkare o få detta utskrivet utan det går att få tag i på apoteket. Nu är mina problem helt borta. innan använde jag bara pevaryl o krämen man fick med...men blev inte av med problemet. Hoppas att det löser sig för dig.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons