Forum Kvinnlig hälsa


Snälla HJÄLP innan jag far till någon gyn!

Hej! Jag är 21, och jag behöver hjälp! i minst två månaders tid har jag haft känslan att något är fel i livmodern, gör fruktnsvärt ont vid kanske det är ägglossning känns som blindtarmen, kommande gående smärta i svanken, molande mensvärk som ej varit mens, å så en dag sedan fick jag mens, ´som var rena blod badet, men dagen efter var den som nästan slut, klumpig å sparsam, har aldrig haft liknade förut. Tg grav test efter haft en veckas för skjukten mens, visa neg. (är finns inte möjlighet i nuvarande läget att ta vara på en gravidetet). Idag är andra dagen sparsam mens, målande stickande värk i äggstockarna å onte i hela ryggen nästan. Å frruktansvärt trött, blir anfodd av att gå upp för en lite backe. (observera att jag är dansare) Någon ting är fel, jag bara känner det. Men det käns om jag väl kommer till gyn så kommer den säga att allt är rätt , fast nåt är sååå fel! Snälla hjälp! JÄTTE tacksam för svar å backup!!

Hej jag tycker att du ska beställa en tid till gyn,så dom får kolla att det är bra med dig.Man ska inte behöva gå och oroa sig, det är jobbigt.Att ha ont och inte veta vad det är.Gå nu tll doktorn.kram till dig.


Så markanta symptom kan man inte besvara så här! Kanske var det ett tidigt missfall tidigt i en graviditet? Tänk efter före på att använda skydd -det tar så mycket kraft att oroa sig och må dårligt och vara sömnlös! Byt gynekolog.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons