Forum Kvinnlig hälsa


Forumtråd: Smittas - men har ingen könssjukdiom

Min historia.
Mina besvär började för lite mer än 10 år sedan. Ca 2 år efter att vår dotter fötts.
Jag kände ständigt en kliande, brännande, svidande känsla i underlivet och kliande kändes även ibland i stjärten. Dessa problem har kvarstått och känns mer eller mindre olika dagar.
Efter samlag sved det och kändes sårig i en vecka efter. Även min man blev röd och det sved på penis. Detta har också kvarstått.
Jag har varit på otaliga undersökningar på MVC, vårdcentralen, gynekolog på Sophiahemmet, Gynekolog på Nacka sjukhus samt hos en homeopat.
Ingen har kunnat hjälpa mig....
Man har inte kunnat hitta någon svampinfektion i underlivet. Jag har trots det fått medicin för det.
Har såklart tagit en massa tester för olika könssjukdomar - men inget visar på det.
Det har sagts mig att jag har torra och sköra slemhinnor och behandlat mig med Ovesterin, både vagitorer och kräm. Det har inte hjälpt.
Jag har fått en massa råd som jag har testat - smörja underlivet med olivolja, yoghurt, endast tvätta med barnolja, använda bomullstrosor mm mm mm. Inget fungerar.
Jag har blivit bemött som om jag hittar på mina problem, vilket gör mig väldigt ledsen och uppgiven.
De senaste åren har problemen eskalerat. Vid oralsex får min man samma problem som vid samlag. Penis blir sårig, röd och nästan varig. Vilket kan hålla i sig i ca 2 veckor.
Vad är det för fel på mig? Vad är det för obalans i min kropp? Inte bara i underlivet utan även i min saliv...? Kanske även i tarmarna, blodomloppet mm??? vilka prover borde jag få ta för att det ska kunna utrönas vad problemet är?
En tanke som har slagit mig då jag har googlat runt är - har jag candida i tarmen? Men det borde väl isf visa sig vid prov från underlivet?
Vet inte vem jag ska kontakta härnäst för hjälp med detta som förstör min och min mans relation samt att det är så psykiskt påfrestande att hela tiden ha detta, för mig, stora problem som ingen kan hjälpa mig med.
Jag använder sen ett år tillbaka inget preventivmedel alls. Endast Natural cycles. Tidigare åt jag Cerazette och innan dess Trinovum28.

Vart ska jag vända mig? Hjälp, jag orkar snart inte mer!

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons