Forum Kvinnlig hälsa


Forumtråd: Sv: SKÖLDKÖRTELN

Jag fyller på i klagokören om läkarnas brist på engagemang.
Jag visste ingenting om den nya regeln, där myndigheterna  har infört att läkarna på vårdcentraler bara behöver ägna sig åt patienten i 15 minuter, även om problemet inte åtgärdats. Om patienten behöver mer tid så får denne betala för nya 15 minuter 350.- varje gång.
Detta berättade en vårdcoach för mig. Min egna erfarnhet bevisar att så är fallet.
Det verkar också som att jag som patient som inte kan någonting om sjukdommar och som aldrig tidigare varit sjuk i mitt 75 åriga liv, själv måste ta reda på vad det är för fel på mig och sedan be på mina bara knän att läkaren gör en undersökning.
Efter många och långa antibiotikakurer under ett helt år på grund av sjukhusslarv med rengöringen innan hjärtklaffsoperation som resulterade i olika sorters infektioner  som man trots flera operationer inte fick bort förrän en professor nio månader senare skar bort hela framsidan och ersatte  vävnad från sidorna.
Man gjorde visserligen en gluten, laktos och sköldskörtelutredning på mig ett halvår efter operationen 2012 för att utreda mina ideliga tarmproblem. Jag vill påstå att jag fortfarande har problem med någon av dem.
Jag fryser fast jag har 25 grader i hemmet. Jag vrålbantar utan att gå ner i vikt. Jag som i hela mitt liv vägt 70-73 kg vägde helt plötsligt 87.5 kg. Jag svettas på huvudet och överkroppen på nätterna så örngottet är plaskvått, så jag tvingas tvätta örngott flera gånger i veckan.
Husläkaren remitterade mig till deras diateist som tog 350:- för att prata i 15 minuter med ett meddelande. Jag har inget tips att ge dig. Inte hon heller.
I första hand misstänker jag antibiotikakurerna och kanske Waran och Bisoprololmedicinerna jag går på som förstört sköldkörteln. Detta vet husläkaren om utan att göra något åt problemet.
 
Har någon här på Netdoktorn hört om dessa problem. Berätta. 
Tack.
 
 

Man kan ingenting inom västerländsk medicin om sköldkörteln och ännu mindre än binjurarna. Man får söka sig privat.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons