Forum Kvinnlig hälsa


Forumtråd: Obalans i hormonsystemet?

Har väldigt många besvär med mycket i dagsläget, men det är svårt att sortera ut vad som kan höra ihop med vad.. men en sak i taget... Så en sak i taget!
Jag har under de senaste 3-4 månaderna haft ömmande knölar i brösten, mer i höger. När jag masserar lätt uppifrån på det högra bröstet kommer det ut klar och vit vätska. Jag har hashimotos och Hypotyreos men värdena är helt inom referens där och har varit ett tag. Jag tänkte att det annars kunde ha ett samband med knölarna i halsen?Jag har trots bra värden ofta feber, har gått upp snabbt i vikt och extra mycket 1 vecka innan mens fram till att den slutar. Mensen har kunnat komma med 3 veckors mellanrum och håller i sig längre än vanligt med extrem smärta, så att jag oftast kräks. Några teorier? Vad kan detta bero på? 

Hur yttrar sig nedsatt sköldkörtelfunktion.? Misstänker detta pga kalla händer och beigegrå avföring


Läs boken "Kaos i kvinnohjärnan" av Mia Lundin. Där står allt förklarat tydligt med hur det hormonella fungerar.
Gällande sk normala värden för sköldkörteln så kan västerländsk medicin ingenting om vad som är normala värden för sköldkörtel. Dessutom tar man blodprov när korrekt provtagningssätt är via saliv. Sedan kan man också ha fullt normala värden och allt ser bra ut men man har ändå sköldkörtelrubbning.
Sök dig till en kinesolog, näringsterapeut eller läkare i kinesisk medicin och strunta i västerländsk medicin som inte kan något om detta.


Kan kinesologi hjälpa oss med problem med sköldkörtel?


sandramamma
Kan kinesologi hjälpa oss med problem med sköldkörtel?

Det har aldrig hjälpt mig.
Däremot hjälper kostomläggning och klassisk kinesisk medicin.


Female balance shop på nätet är också en bra sida. Lycka till!

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons