Forum Kvinnlig hälsa


Någon som vet?

Jag äter Cerazette och har gjort det några månader nu. Jag har mens ganska ofta och den senaste mensen hade jag i 3 veckor, är det något jag borde vara orolig för?

! jag har PRECIS samma problem med samma minipiller! fy fan va jobbigt det är, så fort den har slutat så får jag mens igen! jag läste att man kunde få mellanbödningar och "stänkblödningar" , men det är väldigt jobbigt att gå att blöda hela tiden...hoppas det löser sig för dig, det kanske tar ett tag innan kroppen ställer in sig. Mvh/P.


hejsan! Ja att gå och ha blödningar ofta och du mår dåligt av det, så skulle jag nog bli orolig jag med. Varför inte sluta med minip-pillren och använda kondom istället. Eller har du dessa tabl för mensvärken? Jag hade själv väldigt mycket problem när jag växte upp, sen när jag blev äldre så visade det sig att jag hade endromesioser, det går ju att be gyn kolla det. MVH / M


Det är ingen fara kan ta upp till två år innan mensen är "normal" igen. Men har du problem med depression då du äter Cerazette bör du prata med dr eftersom det är en vanlig åkomma för de som äter mini piller


Jag har ätit cerazette innan. Det kan ta ett tag för kroppen att vänja sig. Vissa gånger passar inte preventivmedlet och då får man prova annat. Jag hade ibland blödningar två veckor sen inget på flera månader. Sen kunde det komma lite då o ch då för att helt försvinna ca 3-4 månader. Så höll dt på 6år sen slutade jag och använder kondom istället. Hört att när de väl fungerar så får man inga blödningar alls eller mycket lite.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons