Forum Kvinnlig hälsa


Mår inte bra av att vara såhär kort

Hej! Jag heter Viktoria och är snart 20 år. Jag fick min mens när jag fyllde 11 år och slutade växa vid 12 års ålder. Landade på 156 cm och ända sedan dess har jag svårt för att vistas bland andra människor. Känner mig så liten och som om att folk ser mig som ett barn bara för min längd. Jag har svårt att vistas bland människor p.g.a. detta och upplever detta som mycket jobbigt. Har hört att man kan få tillväxthormoner men att det är svårt att få. Vad krävs för att jag ska kunna få det? I mitt yrke (jobbar med hundar) ser dessutom folk ned på mig när jag går med en riktigt stor hund. Ingen tror att jag ska klara av denna stora hund eftersom att jag är så liten. Jag missbedöms hela tiden p.g.a. min längd. Mår inte bra. hjälp!

Jag är också kort, 150 cm och är 23 år, slutade växa när jag var ca 12 år. Alla mina tre yngre systrar är längre än mig, så visst har jag önskat ibland att jag vore längre, men man får acceptera sig som man är. Ibland kan det vara bra att vara kort oxå, jag kan t.ex. låtsas vara barn när jag åker buss för att jag ser så ung ut! Så var nöjd med dig själv och den du är, du duger! :)


Hej! Jag är 160 cm, och jag har inga som helst problem med det. Tvärtom, det är mycket praktiskt i många sammanhang! Flygplan, bussar, bio, man kan köpa kläder i barnavdelningen om man vill.. Och som tjej är det mycket bättre att vara lite för kort än för lång! Längden är det absolut inget att göra något åt, så det bästa är att bara gilla läget och vara nöjd! Tillväxthormoner får man inte om man är 156, tyvärr.. Hare gött! :)


Jag är 20 år och 147cm, och jag mår jävligt bra över det! Älskar att vara unik! Kör lastbil by the way

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons