Forum Kvinnlig hälsa


Forumtråd: Luktar illa från underlivet

Jag blir så trött på att aldrig få svar på varför jag luktar illa från mitt underliv. Det här är min historia:
Jag tror att jag började lukta illa från underlivet för ca 4-5 år sedan. Jag har varit på flera gynekologbesök och undersökt underlivet och jag har inga sjukdomar, inget som är fel - ändå luktar jag illa.
Jag tvättar mitt underliv varje dag - med antingen barnolja eller speciell underlivstvål från apoteket. Jag är äter husmanskost jämt. Inget konstigt. Jag har ätit ungefär samma sorts mat i hela mitt liv. Nu är jag 48 år. Jag har inte fött barn.
Jag motionerar 2-3 ggr per vecka. Jag äter ofta balanserat med proteiner, kolhydrater och grönsaker men jag äter för mycket godsaker. Det har jag alltid gjort. Jag har inte börjat äta mer sedan jag börjad lukta illa, snarare äter jag mindre godsaker idag än förr.
En gynekolog frågade vad det luktar och det enda jag kan säga är att det luktar som "ostkrokar". Jag äter nästan aldrig ost.
Grejen är att jag luktar illa nästan direkt efter att jag har tvättat underlivet. Jag blir tokig. Vad är det för något??? Kan någon hjälpa mig med detta? Det är ingen idé att jag går till en gynekolog igen - de har kollat allt och de säger att mitt underliv är fint och friskt.

Hej
 
Prova å sluta tvätta dig och/eller börja tvätta dig med tex kokosolja, som är 100% naturligt. Tvätta inte med vatten, det torkar ut slemhinnorna.
Använd inte sklöjmedel när du tvättar dina underkläder.
 
Bakteriell vaginos?, Candida? Googla och se om symtomen stämmer.
 

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons