Forum Kvinnlig hälsa


Ilningar i underlivet. Ej gravid

Jag har vid två tillfällen fått ilningar i underlivet. Det går från mellangården och ca. 2-3 cm uppåt. Ilningarna har pågått under ca. 3-7 dagar per gång. Det gör inte ont, känns bara obehagligt. Jag har testat negativt mot klamydia och graviditet. Kan det vara min gamla herpesinfektion som ger sig tillkänna?

Hej!! Jag har själv haft liknande besvär med obehagliga ilningar,har kollat med olika läkare men ingen har gett mig något svar. Men efter att haft dessa ilningar i ett par år nu så har jag kommit på själv vad som kan vara problemet. Prova att börja dricka mera vatten,då jag tror att det är smågrus i urinet som irriterar i urinröret. Efter att jag haft ilningar ett braa tag så fick jag njurstensanfall,villket bekräftade det jag trodde. Lycka till!!!


hejsan, vet att tråden är gammal, men jag måste bara få fråga, jag får ilningar i underlivet (alla mjukdelar som blygdläppar och liknande) efter jag kissat. Inegt ont när jag kissar alls. Var det så du hade det med njurstenen?? Jag är desperat!!

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons