Forum Kvinnlig hälsa


har INGEN sexlust längre.

Hej! Jag vet inte vad jag ska vända mig snart. Jag känner ingen lust till sex. Är inte intresserad av sex. Har ingen sexlust alls längre. Varför vet jag inte. Tycker så synd om min man som så gärna vill men är snäll mot mig när jag säger att jag inte vill. Jag känner nästan tvång att ha sex för att han inte ska bli ledsen eller något. Men visst är det skönt när man väl har sex men ändå tar jag aldrig insiativ att ha det. Har jag och min man tur så blir det kanske 1 gång/månaden. Och vi har bara varit gifta i 2 år snart. Vet inte om det beror på min operation jag gjorde förra juni. Tog bort livmodern pga kraftiga blödningar och kraftiga smärtor. Känner mig så usel och väderlös... Hade förståt min man om han skulle lämna mig för någon annan. Men jag vet att han är hos mig och försöker stötta mig. Men det är sååå frustrerande att inte känna någon lust. SUCK. Någon som har haft liknande problem? Vad gjorde ni? SNÄLLA någon hjälp!!

Jag har knappt nån sexlust alls heller, det är såå trist, för jag vill vara sugen men blir inte det. Jag onanerar väldigt sällan också. Idag köpte jag "Sensual balans" från apoteket, tydligen nån gel som ska göra en känsligare fuktigare och varmare i underlivet, kanske nått du kan testa också...


Tusen tack för svaren/tipsen jag har fått. är så glad att min man inte pressa mig i något utan han väntar tills jag känner mig redo. Ska nog itne stressa fram något det kommer nog tillbax tro jag.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons