Forum Kvinnlig hälsa


Gyn i Halmstad el Helsingborg?

Någon som vet var de är duktigast? Jag ska operera bort livmodern pga myom, en enkel sak i förhållande till den oro jag känner för cystan på min äggstock som man ska operera bort först (eller samtidigt). Eftersom cancer inte är uteslutet vill jag så gärna komma till rätt sjukhus. Bor mitt emellan. Snälla hjälp mig!

hej kvinnokliniken bruka vara bra i helsingborg ,men jag vet inte hur det är i halmstad, men i lund där jag blev opererad va inte bra för de frågade inte mig om jag tålde agraffer, för jag är känslig mot metall och nickel ,men så när jag vaknade ur narkosen var de agraffer ,jag låg inne några dagar det tog bort 2 myomer bakom livmodern ,sen veckan efter kunde jag knappt gå ,såret hade öppnat upp sig och jag hade fått infektion i såret ,så fick antibiotika via dropp , jag blev opererad mars 2008 sen fick jag en ny myom dec 2008 men dem vägra operera bort den ,jag vill ta bort livmodern + äggstockarna i förebyggande syfte,för vi har ärfligt äggstockcancer,bröst cancer och livmodercancer i släkten


Tack för ditt svar! Jag förstår att du vill ta bort allt, särskilt om du inte vill ha barn eller föer barn. Min gynekolog säger att de nöjdaste patienterna är de som tagit bort livmodern.


Marilyn jasså där ser man, jag ska försöka övertala några andra gynekologer,men det är svårt.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons