Forum Kvinnlig hälsa


Alltid trött

Hej! Är så otroligt trött hela tiden. Äter levaxin mot sköldkörteln. Och blodtrycksmedeciner. Sist jag tog prover så låg det bra(i feb). jobbar mycket ibland långa perioder men också ledig perioder. Men fast jag är ledig känner jag mig trött. Trött i ögon och kropp. Har fått något sus i örat också som konstant sitter där. Finns det fler som upplever något liknande? Ibland känns det som om jag ska somna på direkten, även dagtid. Jobbigt!

Hej!
Jag är ny här från och med idag. Har liknande symtom som du. Men för ett år sedan, tyckte läkaren enligt prover att jag inte behövde levaxin mera,vet inte vad jag ska lita på. När jag åt levaxin under denna period ca 2 år, fick jag problem med ett hoppnade hjärta. Har naturligtvis tagit ekg och andra prover men dom hittar inga fel. Idag med mitt inlägg har jag symtom i vänster öra ihållande huvudvärk och hugg i vänster öra. Nu är det så att jag är tidningsbud har varit i ca 30 år. Är en mycket tålig varelse trots att jag fyller 65 i Juli. Då går jag i pension. Nu undrar väl du varför jag drar upp allt detta. Men jag funderar på att om man har varit så här duktig hela livet jobbar och jobbar, jag har ju trots allt ett arbete till. Detta kanske blir summan av kardemumman som man får betala åtminstonde i mitt fall. Kan det vara så enkelt som att kroppen säger ifrån att nu får du försöka att slå av på takten lite. trots att man är och orkar vara så aktiv som man är. Nu vet jag inte vilken styrka du har på levaxinet. Vore intressant att veta hur du känner dig med detta preparat.
Så snälla du hör av dig! 


Hej Nilen! Vet ej riktigt varför du fick börja med levaxin. Var det låg eller hög ämnesoms? Varför fick du sluta med medicinen? Jag har ätit levaxin flera år pga underfunktion. Tar prover varje år. Tar 100mg nu. Hade 125 förut men värdet var lite högt då, så jag fick trappa ner lite. För ett halvår sen tog jag prov och fick ändra till100 mg i feb. Men har börjat känna mej oerhört trött. Har varit trött länge men nu är det oerhört. Suset i örat började för ett år sen men känns mer nu. Har varit under mycket stress men känner ändå att det är något mer. Men ska kolla mitt värde igen. Konstigt att du fick sluta helt med levaxinet. Trodde det var något man skulle äta om man har problem med sköldkörteln. Kanske du ska kolla ditt värde igen. Värdet kan variera. Öronsus kan ju bero på mycket. Men kan även ha med skölfkörteln att göra. Men kolla upp ditt blodtryck också. Eftersom du har mycket huvudvärk också. Men stress kan orsaka många symptom med. Visst är det bra att vara aktiv, men ibland måste man inse att man måste ta det lugnt också. För hälsans bästa. Man kan ju vara stressad på olika sätt. Negativ stress är ju ej bra. Påverkar kroppen mycket. Men att gå till läkaren och ta prover kan ju vara bra . Och ge inte upp. Ibland kan läkare missa. Men har man symptom som inte går över, måste man utreda och gå vidare. Lycka till! 

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons