Information

Bonnier ny delägare i Netdoktor

 

Mediekoncernen Bonnier via investeringsbolaget B Media Invest väljer att satsa på hälsa och går in som delägare i Netdoktor.se, Sveriges ledande hälsoportal.
– Medicin och hälsa på Internet är ett område som vi gärna vill vara en del av. Vi ser Netdoktor.se som ett offensivt företag som ligger i framkant när det gäller att möta människors behov av information om sjukdomar och att kommunicera med varandra i sociala medier, säger Pontus Schoultz, Head of Business Development på Bonnier R&ampD.

Ann-Charlotte Beckman, vd på Netdoktor.se ser positivt på att Bonnier blir minoritetsägare.
– Det är mycket glädjande att Bonnier går in som delägare i Netdoktor.se. Nu får vi ännu bättre förutsättningar att stärka och vidareutveckla vår position som den ledande hälsoportalen för allmänheten, säger Ann-Charlotte Beckman, vd på Netdoktor samt en av delägarna.

Sedan år 2002 har Netdoktor.se ökat trafiken med 250 procent och under året fortsätter Netdoktor att expandera. I höst lanseras en helt ny webbplats – Netdoktor Pro, som blir en professionell mötesplats för läkarkåren.
– Netdoktor Pro innebär en stor satsning för oss och vi har arbetat lång tid med att analysera och kartlägga professionens behov. Netdoktor Pro blir därför en webbplats som tar ett samlat grepp över informationen till läkare samt erbjuder erfarenhetsutbyte via forum, säger Ann-Charlotte Beckman.

Kommentera denna artikel

I kommentarfältet får du gärna dela med dig av dina egna erfarenheter eller berätta vad du tycker om våra texter. Vi kan däremot inte svara på några medicinska frågor via kommentarsfältet. Alla kommentarer granskas av redaktionen före publicering. Se regler för kommentarer här.

Inga har kommenterat på denna sida ännu